Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quarantena d’actes a la Festa Major de Capafonts

Coincidint amb aquesta celebració s’iniciarà la programació d’agost del cicle ‘Endinsa’t al cor de les Muntanyes de Prades’

Imatge d'arxiu de Capafonts Imatge d'arxiu de Capafonts CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 04 Agost 2017 10:56

La Festa Major de Capafonts ja arriba a la vila. A partir d’aquest dissabte, 5 d’agost, i fins al dimecres, 16 d’agost, els vilatans podran gaudir d’una quarantena d’actes, activitats, tallers i més, per a totes les edats i gustos. El Mercat d’Artesans de les Muntanyes de Prades, a partir de les 9h, el dissabte 5 d’agost, donarà el tret de sortida a 10 dies de festa. Aquest mateix dia, a partir de les 12h, hi haurà una cercavila pel poble amb els elements festius convidats. Ja al capvespre, també es podrà gaudir de la ruta del Fontí Pintxo, que arriba a la seva 4a edició i que estarà acompanyada d’una txaranga amb la banda Bandsonats. Per acabar amb el primer dia de festa, a partir de les 23:30h, a la Sala Municipal hi haurà disco temàtica de disfresses.

La festa continuarà l’endemà, 6 d’agost, amb el concurs de dibuix a les 17:30h i el cinema a la Sala Municipal, a les 21:30h. El dilluns, 7 d’agost, a partir de les 17:30h, es realitzarà un taller coreogràfic, i l’endemà, 8 d’agost, a les 11:30h es disputaran les curses a la piscina, a la tarda es farà una gimcana, i més tard, a les 19:30h, un taller de salut, a més d’una nova sessió de cinema a la Sala Municipal, a les 22h.

El dimecres, 9 d’agost, s’impartirà un taller de Yoga per adults, a les 10h, i a la nit hi haurà una sessió de cinema a la fresca, a partir de les 22h. Per continuar amb la festa, el dijous 10 d’agost es farà el pregó a les 19h, i a la nit, un sopar a l’era, ball a l’era i disco a partir de les 03h. El divendres, 11 d’agost, es continuarà amb els tallers coreogràfics, i una nit màgica a partir de les 22h. L’endemà, 12 d’agost, hi haurà Food Trucks disponibles tot el dia, a més de celebrar-se la baixada d’artilugis, a partir de les 11:30h, i nit de DJ’s, a partir de les 00h, i el diumenge, 13 d’agost se celebrarà una festa hawaiana a les 18h.

La festivitat virà els seus últims dies entre el dilluns, dimarts i dimecres següents. Cal destacar el ball de gala i disco que tindrà lloc dilluns, 14 d’agost, a les 22:30, com també la missa, a les 11:30h, el vermut a les 13h, i les havaneres, a les 22h, del dimarts 15 d’agost. Per acabar, el dimecres 16 d’agost, el Dia del gos posarà punt final a la Festa Major de Capafonts.

La programació completa de la Festa Major de Capafonts es pot consultar aquí. 

‘Endinsa't al cor de les Muntanyes de Prades’

Coincidint amb la celebració de la Festa Major, el diumenge 13 d’agost s’iniciarà la programació d’agost del cicle ‘Endinsa’t al cor de les Muntanyes de Prades’, amb una sortida nocturna per veure la pluja d’estels de les Perseides, la Via Làctia i els seus protagonistes, a càrrec d’Astro Prades. El Punt de trobada serà davant de l’Oficina de Turisme i es caminarà a peu dins l’ermita de Barrulles. A continuació, el dijous 17 d’agost, es realitzarà la xerrada ‘La revolució del món dels residus’ a càrrec de Josep Maria Tost i Borràs, director de l’Agència Catalana de Residus, a les 19h, a la sala d’actes del municipi.

El dissabte, 19 d’agost, hi ha dues activitats previstes en el marc de les Jornades ‘Ocupar-se al sector agrari a les muntanyes de Prades’. De 19h a 20h es farà la presentació del Banc de Terres Comarcal, a càrrec de Gessamí Sardà, AODL del Consell Comarcal, i de 20h a 21h es parlarà sobre l’avellana ecològica a les Muntanyes de Prades, de la mà del tècnic de l’ADV Muntanyes Prades, Fede Mallol. Per últim, la programació d’agost es tancarà amb la xerrada ‘Capafonts lliure de Glisofat’, a càrrec de Sergi Serra, de Granja Serra, i Carme Pagès, de Som lo que sembrem’, el dissabte, 26 d’agost, a les 19h, a la sala municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: