Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final de la Festa Major de Vila-seca

Aquesta nit, ball de Festa Major al Parc de la Riera amb l'orquestra Maravella, i dijous, la commemoració del Cos de Sant Esteve

Vila-seca celebra els últims dies de Festa Major Vila-seca celebra els últims dies de Festa Major CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Agost 2017 11:12

Vila-seca viurà avui i demà els últims dies de la Festa Major d’Estiu, amb diversos actes tradicionals i musicals, que han estat protagonistes durant totes les festes.

Aquest dimecres, dia 2 d’agost, a partir de les 18:30h, a l’aparcament Riera, tindrà lloc la Festa Holi, mentre que l’Orquestra Maravella amenitzarà la nit amb un concert al Parc de la Riera, a partir de les 21h i, a partir de les 23.30 h, seran els encarregats de posar música al Ball de Festa Major. Abans però, tant avui com demà dia 3, obrirà l’Espai Chill Out de la Biblioteca, a partir de les 22.00 h, mentre que els joves podran gaudir de la Festa Remember 90’s a l’Espai Cubik, on a partir de les 23h, Dream 3 Team farà sonar la millor música dels anys 90.

Demà dijous 3 d’agost, dia en què es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, tindrà lloc el tradicional Concurs de llançament de pinyols d’oliva a les 11 del matí i la missa major a les 12.00 h. A les 18:30h, La Tramoia representarà l’obra de teatre 'El dia més foll', i, a les 20.45 h, es lliuraran els premis d’engalanament de Balcons i Carrers i a les 21h, Mestre d’Aixa oferirà un concert d’havaneres.

La nit que posarà punt i final a la Festa Major de Vila-seca l’encetaran els Trabucaires del Comú amb una cercavila des de la plaça de l’Església fins a la plaça dels Països Catalans, a les 23h. A continuació tindrà lloc el Correfoc, amb el Ball de Diables, des de la plaça dels Països Catalans fins a la plaça d’Alexander Flemming i, per acabar, els vila-secans podran gaudir del Gran Castell de Focs d’Artifici de fi de festa, a càrrec de l’Antiga Casa Manuel Estalella.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: