Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Motos i rock, aquest cap de setmana als barris de Tarragona

Les festes majors de Sant Salvador i Riu Clar presenten els festivals 'Rock in Clar' (divendres) i 'SansaRock' (dissabte) i les cocentracions de motos (diumenge)

Les concentracions de motos seran protagonistes diumenge a Riu Clar i a Sant Salvador Les concentracions de motos seran protagonistes diumenge a Riu Clar i a Sant Salvador CEDIDA
Festa Major Josep Cartanyà
Dijous, 27 Juliol 2017 19:32

Les Festes de Riu Clar presentaran enguany el festival 'Rock in Clar', que pretén recuperar l'esperit dels festivals de rock de referència que s'havien organitzat fa anys al barri tarragoní. El festival gratuït tindrà lloc aquest divendres 28 de juliol, a les 22:00h, a la plaça del Progrés de Riu Clar, i comptarà amb les actuacions dels grups locals de metal Hypnosium, Fumetal, Cruzada i Laments of Silence, una banda de referència dins del gènere.

L'endemà dissabte, a Sant Salvador arrencarà la Festa Major de Sant Salvador i Sant Ramon amb el festival 'SansaRock', que enguany celebra el seu desè aniversari. Aquest dissabte 29 de juliol, a partir de les 22.00 h, el rock tornarà a omplir la plaça Pere Anglada i Durant de Sant Salvador amb l’actuació de quatre bandes: Abre ke Paso, Patricio & Su Vicio, El Malo del Cuento i Ekko. La majoria d’elles són formacions musicals de la demarcació de Tarragona que pujaran a l’escenari per oferir més de quatre hores de rock en el marc d’un esvaniment gratuït i obert a tota la ciutadania.

Centenars de motos

Els amants de la moto estaran de sort aquest cap de setmana. El proper diumenge 30 de juliol, a les 20:00h, les Festes de Riu Clar s'han reservat un plat fort per acabar. Es tracta d'una concentració motera, protagonitzada pels clubs United Riders i Motoclub Ándale la Perra, que comptarà amb la presència d'entre de 130 i 150 motos.Tota una experiència que presentarà motos de totes les marques (Honda, Kawasaki, Harley Davison, Triumph,...) i de totes les cilindrades, es de 125 c.c. fins a 1.000 c.c.

Abans a Sant Salvador, centenars de motoristes recorreran els carrers del barri amb motiu de la tercera edició del 'Sansa Motos'. Després de gaudir d’un esmorzar popular que tindrà lloc, a les 9.30 hores, les espectaculars motos iniciaran la ruta pel barri per finalitzar amb el tradicional sorteig i vermut.

La Festa Major de Sant Salvador i Sant Ramon, organitzada per l’Associació de Veïns, s’allargarà fins al pròxim dia 6 d’agost. S’han programat nombres actes culturals, esportius i gastronòmics per a tots els públics. A Riu Clar, les festes se celebren aquest cap de setmana amb tot tipus d'actes per a tots els públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: