Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música i les tradicions centraran la Festa Major d'Estiu a Vila-seca

Després de la Festivitat de Sant Jaume a la Pineda, Vila-seca agafa el relleu de la Festa Major d’Estiu amb la música com a protagonista

El Mägo de Oz serà un dels plats forts dels concerts de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca El Mägo de Oz serà un dels plats forts dels concerts de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca MÄGO DE OZ
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juliol 2017 14:26

El primer concert serà demà dijous 27 de juliol al Parc de la Riera, amb les actuacions d’Animal, Roba Estesa i Ebri Knigth, a partir de les 22h. En el mateix espai, La nit del rock serà la protagonista, el divendres 28 de juliol, a les 21h, amb el gran concert de Mägo de Oz i els grups teloners Irreverentes i Bulkak.

Enguany, Vila-seca comptarà amb un nou espai per a celebrar els concerts de Festa Major, l’Espai Cubik, situat al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó, on els concerts de música electrònica i disco tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol. En el mateix espai, la festa Remember 90’s tindrà lloc el dia 2 d’agost amb Dream 3 Team. D’altra banda, la música més relaxant es podrà escoltar a l’Espai Chill out del jardí de la Biblioteca a partir de les 10 de la nit del 28 de juliol al 3 d’agost i els més “rumberos” gaudiran del concert de Cositas Buenas, el dia 1 d’agost al Parc de la Riera.

La Vila-seca'n Race

Com a novetat, el dissabte 29 de juliol a les 10.00 h es disputarà la Vila-seca’n Race, al Parc de la Riera i pels carrers i places del Centre Històric. Es tracta d’una cursa d’obstacles esportiu-familiar, amb zona d’equilibris, pista americana, bicicletes, punteria i fang. Del diumenge 30 de juliol cal destacar la canonada familiar i cercavila infantil, amb l’espectacle itinerant 'La Selva', que sortirà des del Parc de la Riera i el show de màgia infantil, a les 21.30 h, amb Roberto Vara.

Els actes tradicionals

A més dels Castells, els balls de Festa Major, el Concurs de Pintura Ràpida o la cercavila del Seguici Tradicional, destaca també la ruta dels vermuts al carrer del Comte de Sicart, a la plaça de Voltes, al carrer de Sant Antoni (cantonada amb c. de la Font) i a l’avinguda de Francesc Macià, que tindrà lloc a les 12 del migdia del dia 30 de juliol.

D’altra banda, la nit serà del Mag Lari, amb el seu gran espectacle de màgia al Parc de la Riera i la nit del 31, serà protagonista l’humor, amb l’actuació d’Yllana amb el show Splash. Dimecres 2 d’agost, hi haurà una Festa Holi a l’aparcament Riera a partir de les 18.30 h i, finalment, el dia 3 d’agost, es durà a terme el tradicional Concurs de llançament de pinyols d’oliva i la missa major a les 12.00 h. Ja a la tarda, tindrà lloc el teatre 'El dia més foll' a càrrec de la Tramoia a les 18.30 h, el lliurament dels premis d’engalanament de Balcons i Carrers, la cercavila de trabucaires a les 23h, el correfoc des de la plaça dels Països Catalans i el Gran Castell de Focs d’Artifici que posarà punt i final a la Festa Major, a les 00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: