Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alabastre, a l’eix de la Festa Major de Sarral

Enguany se celebra el centenari de la creació del primer taller modern d'alabastre

Imatge d'arxiu del taller 'Toca l'alabastre' del museu de Sarral Imatge d'arxiu del taller 'Toca l'alabastre' del museu de Sarral CEDIDA
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 21 Juliol 2017 08:23

Aquest 2017 Sarral celebra els 100 anys del primer taller modern d’alabastre i a la festa major aquest centenari hi estarà ben present. En l’arrencada, avui mateix, Joan Freixes oferirà una conferència sobre l’Any Alabastre Sarral, demà s’ha programat una gimcana cultural al voltant del mateix tema i diumenge serà la inauguració de l’exposició central del centenari i el pregó d’Antonio Tardiu, net de Víctor Arcangioli, un dels creadors del primer taller modern d’alabastre al poble.

L’activitat tornarà a intensificar-se a partir del dia 28 amb sardanes, concert i ball amb l’orquestra Selvatana. Altres cites musicals seran amb les bandes Al•lucinògens i Buhos en les propostes més joves i la formació Costa Brava. Tampoc no faltaran espectacles de dansa i màgia, activitats infantils o el castell de focs del dia 30 per tancar la festa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: