Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pratdip viu de ple la festa major

Se celebra fins al dia 18 per Santa Marina i l’ermita serà un dels espais on es faran més activitats

El correfoc de Pratdip reunirà diables de tres colles aquest vespre El correfoc de Pratdip reunirà diables de tres colles aquest vespre AJUNTAMENT DE PRATDIP
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 14 Juliol 2017 08:25

El pregó de l’historiador Jaume Massó va obrir ahir oficialment la festa major de Pratdip, que se celebrarà fins al dia 18. Avui mateix a la tarda es farà el Romiatge, un dels actes més tradicionals i estimats de la festa. Els veïns surten de la plaça de l’Església per anar fins a l’ermita de santa Marina, on se celebra una missa, es fa una ofrena floral i després es pot berenar. També a l’ermita, dissabte hi haurà missa, ballada de sardanes i vermut per a tots els assistents i dimarts s’hi acomiadarà la festa amb un berenar sopar i una cantada d’havaneres a càrrec del grup Sopa de Peix.

Altres cites destacades seran el correfoc d’aquesta nit amb el ball de diables local i dues colles convidades i la Nit Jove amb Sixtus i Segona Mà. Dissabte, la música anirà a càrrec de l’orquestra Montgrins i l’animació de matinada la posarà la xaranga Suquet Calero. Diumenge es podrà riure i recordar els acudits d’Eugenio amb Reugenio.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: