Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La festa de la Granja del Morell arriba pensada per a tots els públics

El divendres es gaudirà del Concert Jove i dissabte del sopar a la fresca amb ball

Imatge d'altres edicions del sopar a la fresca Imatge d'altres edicions del sopar a la fresca CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juny 2017 11:59

Tot a punt al Morell per celebrar una nova edició de la Festa de la Granja que tindrà lloc els dies 30 de juny i 1 de juliol. En aquesta ocasió, l’Ajuntament del Morell manté l’aposta realitzada l’any passat, quan van decidir recuperar l’essència més original d’aquesta celebració i, per tant, retornar al tipus de festivitat que el municipi vivia anys enrere. Sota aquesta premissa, la Festa es dirigirà a dos públics diferenciats, un per a cada dia de la festa. Així, la nit de divendres està enfocada als joves, que podran gaudir d’un gran concert; mentre que la celebració de dissabte està pensada per a un públic de tipus familiar que farà compartir a grans i petits tant el sopar a la fresca com el posterior ball popular.

Tot plegat començarà divendres, 30 de juny, a les 20h, amb l’excursió fins a la Granja dels Frares. La comitiva sortirà des del Centre de la Gent Gran i, un cop hagin arribat, es donarà inici el sopar de carmanyola. Aquest, amb un preu de 2 euros, inclourà un menú a base de coca amb ceba i aigua. Finalment, la nit culminarà a la plaça de l’Ermita amb el Concert Jove que, enguany, comptarà amb tres formacions com Gloria’s Sound Sistema, Seguirem –tribut a Obrint Pas- i Pirat’s Sound Sistema.

El dissabte, a les 20:30h, tindrà lloc la missa a l’ermita. Mitja hora després el protagonisme serà per als balls organitzats per l’Associació Cultural Sardanista, en el qual serà l’últim acte previ al sopar a la fresca que donarà inici a les 22h. Finalment, el final de la Festa de la Granja arribarà amb el ball popular amenitzat pel Grup Enigma a partir de les 23:30h.

Tiquets pel sopar

Els que vulguin assistir al sopar a la fresca ja poden formalitzar la seva inscripció. Poden fer-ho al Centre Cultural o també per via telefònica -977 84 21 76-. A l’hora de realitzar la preinscripció, cal escollir entre un menú integrat per pa amb tomàquet i embotit, gelat, aigua, vi i gasosa; o el lloguer de taula i cadira mentre que el sopar és aportat pel propi participant.

Ambdós dies de la festa també hi haurà una zona de food trucks a partir de les 20h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: