Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Baix a Mar amplia la programació de Sant Joan a Torredembarra

Enguany s’han programat activitats pels dies 18, 19, 23, 24, 25 i 30 de juny

Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Festa Major Alba Sancha
Divendres, 16 Juny 2017 16:36

La programació per a la celebració de Sant Joan al barri de Baix Mar de Torredembarra, la seva Festa Major, compta enguany amb més dies, ja que s’han previst actes pels dies 18, 19, 23, 24, 25 i 30 de juny. Aquest diumenge, 18 de juny, es donarà el tret de sortida a la festivitat, amb la celebració de l’Open Tennis Platja Sant Joan, que organitza el Club Tennis Torredembarra, a la platja de Baix a Mar, des de les 9h fins a les 20h. El mateix dia, també tindrà lloc la semifinal de la regata de Sant Joan de Llagut Català, a la Platja Baixa Mar, des de les 11h fins a les 14h, a càrrec de l’Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra, entre d’altres activitats.

La Festa del Foc

El dilluns, 19 de juny, hi haurà una exhibició de Taekwondo, de la mà del Gimnàs Am-Do, a l’envelat de Cal Bofiil, a les 18:30h. A continuació, el divendres, 23 de juny, la diputada al Parlament de Catalunya, Montserrat Palau Vergés, serà l’encarregada de pronunciar el pregó, a partir de les 21:15, al passeig Colom; seguidament, a les 22h, es realitzarà la Festa del Foc amb l’encesa de la foguera a càrrec dels Diables i, en acabar, tindrà lloc el sopar amb botifarra, coca de Sant Joan i Beguda als jardins de Cal Bofill. Per continuar la nit, a les 23h, a l’envelat de Cal Bofill estarà l’Orquestra Venus i per acabar, el DJ Maluki.

Per Sant Joan

El dia de Sant Joan, 24 de juny, estarà carregat d’activitats i actes des de les 8h del matí fins a la matinada. Durant el matí, de les 10h a les 13h, es realitzaran activitats i exhibició de Biketrial, a l’envelat de Cal Bofill, de la mà de Biketrial Costa Daurada Torredembarra. Ja a la tarda, a partir de les 18:30, a la plaça de Josep Valls Ibern, hi haurà l’actuació del Ball de Diables Infantil, la Mulassa, el Ball de Bastons, el Ball de Pastorets, el Ball de Gitanes, els Nans i els Gegants Joan i Rosalia. Seguidament, en la mateixa localització, hi haurà el Ball de Serrallonga, i a partir de les 19:30h, la diada castellera amb els Castellers d’Altafulla, els Xiquets de Vila-seca i els Nois de la Torre. A la nit, a la platja de Baix a Mar, es podrà gaudir d’un espectacle de focs artificials, a les 22:30h, a càrrec de Pirotècnia Igual. Per últim, la nit culminarà amb el grup Muchacho & Los Sobrinos, a partir de les 23h, al passeig de Colom.

L’endemà, 25 de juny, tindrà lloc la final de la regata de Sant Joan de Llagut Català, a la platja de Baix a Mar, de les 11h a les 14h. En acabar es realitzarà l’entrega de premis i una sardinada a l’envelat de Cal Bofill. També hi haurà activitats infantils, com la festa de l’escuma i l’animació, al passeig de Colom, a les 12h. A partir de les 16h i fins les 20:30h, hi haurà el IV Torneig de Futbol Platja Sant Joan, a la platja de Baix a Mar. El dia finalitzarà amb les Havaneres en femení, amb Neus Mar Grup, a les 22:30, també al passeig Colom.

Per acabar, el dia 30 de juny, tindrà lloc el correfoc infantil pels carrers d’Isaac Peral i Tamarit, a partir de les 21h i de la mà del Ball de Diables de Torredembarra. A continuació, a les 22h, hi haurà el sopar popular, a la plaça d’Antoni Roig i Copons i seguidament, per tancar la Festa de Sant Joan, el DJ Ceba posarà ritme a la nit, al mateix emplaçament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: