Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona busca idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2017

Les propostes es podran presentar entre el 2 i el 9 de maig a les oficines de l’OMAC

Imatge d'arxiu de les festes de Sant Magí a Tarragona Imatge d'arxiu de les festes de Sant Magí a Tarragona LAIA MARÍN
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Març 2017 10:29

La conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona organitza, per primera vegada, un concurs d’idees per obtenir la imatge gràfica de les festes de Sant Magí d’aquest estiu. La convocatòria va dirigida a totes les persones que hi vulguin participar, però especialment a tots els professionals del disseny gràfic i la publicitat. Les propostes es podran presentar del 2 al 9 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les tres Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC).

Amb aquest concurs d’idees es pretén impulsar la festa del patró, fent-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d’una perspectiva purament popular. La temàtica haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

El jurat, compost per professionals del món del disseny i la comunicació i representants de les festes de Sant Magí, es reunirà abans del 19 de maig i valorarà la qualitat artística, l’expressivitat i l’originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: