Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’humorista David Guapo i la cantant Gisela, els plats forts de la Festa Major de Miami Platja

El programa també comptarà amb una festa per als joves, activitats per a tots els públics i una jornada gastronòmica

L'humorista David Guapo, un dels plats forts de la Festa Major de Miami Platja L'humorista David Guapo, un dels plats forts de la Festa Major de Miami Platja CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Març 2017 17:23

Arriba la Festa Major de Sant Josep a Miami Platja que se celebrarà del 16 al 20 de març. Enguany, el programa compta amb grans propostes com la presència de l’humorista David Guapo, el divendres, 17 de març, o el musical Disney de la coneguda cantant i actriu Gisela que, dissabte 18 de març a les 19h, portarà l’obra ‘Gisela i el llibre màgic’.

Els actes s’iniciaran de manera oficial amb el pregó de festes el divendres, 17 de març. Durant aquests dies hi haurà activitats per a tots els públics. Entre els actes programats es comptarà amb un espectacle infantil de màgia, una cursa BTT o el gran ball amb l’orquestra Shákata. El diumenge, 19 de març, es duran a terme activitats adreçades als aficionats de tir al plat, de les bitlles i també una jornada gastronòmica. En aquest sentit, s’ha organitzat una festa multicultural on es podran degustar plats típics de diferents països. Altres activitats per a joves serà la Festa Jove al Centre Polivalent a càrrec de la discoteca mòbil ‘Más&Más’ com també diversos tornejos de futbolí, ping-pong i Play Station.

Entrades

La venda d’entrades pels espectacles de David Guapo i Gisela es fa de manera anticipada a l’oficina de Festes del Centre Polivalent. El cost de cadascuna és de 10 euros però també es podrà adquirir el mateix dia a taquilla, una hora abans de l’espectacle, per 12 euros.

Concurs xarxes socials

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp també es posa en marxa un concurs que convida a tothom a penjar fotografies relacionades amb els actes que s’organitzen per les festes amb l’etiqueta #StJosepMiamiPlatja. La millor fotografia guanyarà un sopar per a dos persones a un restaurant del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: