Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Trono acomiada la temporada d'hivern amb 'Els dies mentits'

L'obra interpretada per l'actriu Lara Salvador es representarà divendres i dissabte, a les 20:30h, i diumenge, a les 18:30h

L'actriu Lara Salvador interpreta el paper de la dona anònima enganyada durant 15 anys L'actriu Lara Salvador interpreta el paper de la dona anònima enganyada durant 15 anys CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 08:01

'Els dies mentits', escrita i dirigida per Marta Aran, és l'obra que posarà el punt i final a la programació d'hivern 2019-20 de la Sala Trono de Tarragona. L'actriu Lara Salvador es posa a la pell de la dona anònima protagonista de l'obra que es podrà veure en tres funcions: divendres 24 i dissabte 25, a les 20:30h, i diumenge 26, a les 18:30h.

La sinopsi

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meti- culosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

'Els dies mentits', escrita a partir de dones reals i anònimes i de la seva experiència, parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per sentir-se integrada.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: