Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pau Riba celebra a Tarragona els 50 anys del mític disc 'Diòptria'

Riba, acompanyat per la banda The Mortimers, seran aquest divendres 24 de gener, a les 22:30h, a la Sala Zero

Pau Riba i The Mortimers celebraran els 50 anys del disc 'Diòptria' a la Sala Zero Pau Riba i The Mortimers celebraran els 50 anys del disc 'Diòptria' a la Sala Zero ARXIU / TWITTER / XAVIER MAS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 07:41

Radar Palmfest i La Sonora portaran aquest divendres a Tarragona 'Diòptria 50', el concert en què Pau Riba rememora el seu mític disc. L'actuació tindrà lloc, a les 22:30h, a la Sala Zero, tot i que mitja hora abans s'obriran les portes.

El pas dels anys ha convertit 'Diòptria', probablement, en el millor disc del rock català del segle XX, i en un dels deu millors discos de l'Estat espanyol. Aquest any està de celebració, acaba de complir 50 anys, i ho fa amb una nova reedició en vinil publicada pel segell Munster. En Pau sortirà a l'escenari a fer-nos gaudir de nou amb la seva millor psicodèlia, acompanyat per la banda The Mortimers.

Les entrades es poden adquirir a 22 euros (anticipada + despeses) o a 24 euros, al mateix concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: