Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Florido Pensil' arriba en format solidari a l’Auditori Josep Carreras

La comèdia representada per la companyia La Teatr’Era recollirà el diumenge fons per un projecte sociosanitari del Comitè de Solidaritat Óscar Romero a Guatemala

L'obra de teatre recrea en clau d’humor com era l’escola franquista dels nens i de les nenes de la postguerra, cap allà als anys 50 L'obra de teatre recrea en clau d’humor com era l’escola franquista dels nens i de les nenes de la postguerra, cap allà als anys 50 CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 18:20

El proper 25 de març, a les 19h, la companyia “La Teatr’Era” representarà 'El Florido Pensil' a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. L’obra de teatre, basada en la novel·la d’Andrés Sopeña, recrea en clau d’humor com era l’escola franquista dels nens i de les nenes de la postguerra, cap allà els anys 50.

El muntatge es realitza amb l’objectiu de recollir fons per al projecte sociosanitari que el Comitè de Solidaritat Óscar Romero de Tarragona i Reus (COR) està desenvolupant a la regió indígena de San Miguel de Acatán, a Guatemala. En aquesta regió l’assistència pública per malaltia es pràcticament inexistent, i el centre de salut té una dotació de medicaments tan baixa que no poden donar-ne al pacients. El projecte sociosanitari del COR va iniciar-se l’any 2016, està en una fase molt inicial, i es procura que sigui sostenible amb la incorporació de professionals residents. Encara ara la majoria dels parts és produeixen a les cases en condicions molt precàries i, quan sorgeixen dificultats, l’hospital més proper es troba a més de quatre hores d’aquesta zona. La mortalitat maternal durant el part és molt elevada. El projecte sociosanitari de San Miguel de Acatán cerca atendre qüestions importants de planificació familiar, seguiment de l’embaràs en condicions òptimes, l’establiment d’un pla d’educació sanitària, i el tractament de malalties bàsiques d’alta prevalença.

Ja estan a la venda les entrades per assistir a aquest teatre solidari, impulsat des del compromís de la companyia de Castellvell del Camp, “La Teatr’Era”. El tiquet té un preu de 10 euros, i les entrades poden reservar-se a través dels telèfons de contacte 680147420 o bé 696124356, i també al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Es poden realitzar també els donatius a fila zero realitzant un ingrés al número de compte ES05 2100 0392 150200083295.

Aquesta activitat organitzada pel Comitè de Solidaritat Óscar Romero, es possible gràcies a la solidaritat de la companyia de teatre “LaTeatr’Era”, l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca, i el suport de l’Ajuntament de Tarragona i Reus i la Coordinadora d’ONGs de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: