Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

The Penguins, aquest diumenge al Vendrell

El grup de referència infantil presentarà, aquest diumenge 18 de març (18h), al TÀG, el nou espectacle 'Reggae per Xics'

The Penguins portaran el seu espectacle 'Reggae per Xics', aquest diumenge 18 de març, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) The Penguins portaran el seu espectacle 'Reggae per Xics', aquest diumenge 18 de març, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 21:07

The Penguins portaran el seu espectacle 'Reggae per Xics' aquest diumenge 18 de març, a les 18h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell. El nou xou de The Penguins ens situa aquest cop a un programa de ràdio on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor. Al llarg del programa, ple de sorpreses, l'espectador podrà anar descobrint l'experiència de viure un veritable concert en directe amb 11 músics a l'escenari, i gaudir de l'humor i la pedagogia que han convertit The Penguins en un grup de referència a casa nostra.

El projecte 'Reggae Per Xics' ha anat fent-se gran, de la mà d'una banda a la ctualment ja no li cal carta de presentació. Més de 200 concerts, més de 10.000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música que reivindiquen i reinventen a parts iguals.

The Penguins està a punt de treure al mercat el seu tercer disc, amb noves cançons per escoltar i ballar fins a esgotar-se. La fórmula segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tant petits.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: