Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou espectacle de Justo Molinero, diumenge al Centre Cultural de Valls

El popular humorista i presentador de ràdio presenta aquest diumenge 18 de març, a les 18h, ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’

L'humorista i presentador de ràdio Justo Molinero L'humorista i presentador de ràdio Justo Molinero CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 17:13

El nou espectacle del radiofonista Justo Molinero es podrà gaudir aquest diumenge a la tarda en la programació dels Teatres de Valls. El muntatge ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ aixecarà el teló, a les 18h, al Centre Cultural.

L’humor desenfadat de Justo Molinero és un dels espectacles de la temporada al Centre Cultural on arriba, aquest diumenge 18 de març, a les 18h. Després de 35 anys darrere del micròfon i amb l’èxit obtingut amb els espectacles anteriors ‘Ahora me toca a mí’ i ‘Novios con solera’, Justo Molinero torna al Centre Cultural de Valls amb un muntatge delirant, en clau d’humor, ‘El hombre, la gran chapuza de Dios’ dos anys després de la seva darrera visita. En el nou espectacle, Molinero reuneix Los Descastaos, una insòlita companyia formada per un grup de locutors i amics de la ràdio.

‘El hombre, la gran chapuza de Dios’, que s’inspira en el sainet del mateix nom de José Cedena, ofereix als espectadors dosis d’humor directe, quotidià, senzill i costumista. En l’obra, veuran d’una manera peculiar l’inici de l’home, com Déu el va crear i el nyap que va fer; com va crear Eva; el passatge de la poma; i la temàtica de la bondat i la maldat.

L’obra, que compta amb Jonathan Santiago com a artista convidat, també parla de Caïm i Abel, i de com Caïm mata Abel. La trama suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot va anar malament i es va torçar.

Les entrades es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telefon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. Diumenge també se’n podran adquirir des d’una hora abans de la funció a la taquilla del Centre Cultural.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: