Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Coral i l'Orquestra de la URV oferiran un concert a la Catedral

La formació interpretarà el 'Rèquiem en do menor', de Luigi Cherubini, aquest diumenge 18 de març (19h)

Concert de l'any passat de la Coral i l'Orquestra de la URV a la Catedral de Tarragona Concert de l'any passat de la Coral i l'Orquestra de la URV a la Catedral de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 15:39

La Coral i l'Orquestra de la URV interpreten el Rèquiem en do menor de Luigi Cherubini, dirigit per Marcel Ortega, director de l'Orquestra de la URV. La Coral està dirigida per Montserrat Rios.

Es tracta d’una obra mestra del segle XIX. L'elecció d’aquesta obra és incontestable per la novetat que encara suposa escoltar-la actualment, també pels elogis rebuts per part dels grans músics i compositors del s. XIX i per la comunió de les formes acadèmiques amb la genialitat expressiva de Luigi Cherubini, considerat un dels compositors d’òperes més prestigiós. Les dues formacions universitàries s'agermanen en aquest complexa tasca, sense l'actuació de solistes.

Les entrades les podeu obtenir aquí o bé a les taquilles del Teatre Tarragona. El concert forma part del Cicle de Música Sacra i s'oferirà també a Salou i a Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: