Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Coral Concordie i l'Orfeó de la URV, al cicle 'El cor a la veu'

El concert tindrà lloc aquest dissabte 17 de març, a les 19h, a l'Aula Magna de la URV

La Coral Concordie serà una de les dues formacions que actuarà aquest dissabte al cicle 'El cor a la veu' La Coral Concordie serà una de les dues formacions que actuarà aquest dissabte al cicle 'El cor a la veu' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 08:50

Aquest dissabte 17 de març, a les 19 hores, tindrà lloc el tercer concert del cicle 'El cor a la veu', que reunirà la Coral Concordie i l'Orfeó de la URV, dirigits per Montserrat Rios i Núria Giménez, respectivament.

El projecte 'El cor a la veu' és una iniciativa del Cor InCrescendo, que aquest any compleix el seu desè aniversari. El cicle consisteix en la programació de 12 concerts, del 3 de març al 26 de maig, en què cada dissabte dos cors actuaran davant del públic a l’Aula Magna de la URV.

El cicle finalitzarà amb un gran concert, el dia 2 de juny al Teatre Tarragona, amb la participació de tots els cors (entrades a la venda a www.tarracoticket.cat).

Amb aquest format, inèdit a la ciutat, el públic podrà veure tot el ventall d’estils que ofereixen les corals no professionals de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: