Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou cicle d'humor a la Pobla de Mafumet

'La Pobla Free Comedy' és una nova iniciativa cultural impulsada per l’Ajuntament que viurà el seu primer acte, aquest dissabte 17 de març, a les 19h, amb el monòleg de Txabi Franquesa

L'encarregat d’estrenar el primer cicle de ‘La Pobla Free Comedy’ serà el polifacètic Txabi Franquesa L'encarregat d’estrenar el primer cicle de ‘La Pobla Free Comedy’ serà el polifacètic Txabi Franquesa CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 08:37

Aquest dissabte 17 de març, a les 19 hores, els habitants de La Pobla i tots aquells que ho desitgin tenen una cita amb l’humor de primer nivell, gràcies a la nova iniciativa cultural impulsada per l’Ajuntament: ‘La Pobla Free Comedy’. Aquesta proposta posarà a l’abast de tothom l’humor més actual, en format monòleg, i ho farà amb una programa periòdica que portarà els millors monologuistes i còmics estatals a l’escenari del Casal Cultural de La Pobla.

L'encarregat d’estrenar el primer cicle de ‘La Pobla Free Comedy’ serà el polifacètic Txabi Franquesa: actor, còmic, presentador, director, reporter, monologuista, guionista, animador... aquest polivalent català ha fet de tot sobre els escenaris i davant les càmeres de televisió: des d’arrencar rialles al ‘Club de la Comedia’ fins a formar part dels sempre incisius reporters de ‘Caiga quien caiga’, passant més recentment per la conducció – mig despullat- de l’aclamat espectacle ‘The Hole’. 

Posteriorment, el primer cicle humorístic de ‘La Pobla Free Comedy’ comptarà també amb la presència de Xavier Deltell (14 d’abril) i de Javi Sancho (5 de maig). L’assistència a cadascun d’aquests espectacles té un preu de 5€, i la recaptació íntegra serà destinada a finalitats benèfiques.

Els interessats en assistir a aquesta primera sessió, on Txabi Franquesa garanteix les rialles, ja poden adquirir les seves entrades a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: