Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juanes actuarà al Festival de Cambrils

El cantant colombià actuarà el 5 d'agost, després de fer-ho al Festival de Cap Roig

L'artista colombià Juan Esteban Aristizábal "Juanes" L'artista colombià Juan Esteban Aristizábal "Juanes" FESTIVAL CAP ROIG
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Març 2018 09:02

L'artista colombià Juanes, guanyador de diversos premis Grammy i 23 Grammy Llatins, torna a fer gira per l'Estat espanyol presentant el seu nou disc, 'Mis planes son marte' i tots els seus èxits. La gira de Juanes farà parada al Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) el dia 5 d'agost, segons ha avançat "El Periódico", mitjà oficial del festival. El concert del cantant colombià arribarà després del que oferirà l'1 d'agost al Festival de Cap Roig.

Des que va estrenar el seu primer senzill 'Fuego' (número 1 a 17 països) fins a l'actual 'Es tarde', el disc 'Mis planes son amarte' no ha parat de recollir èxits, i és que és el primer àlbum visual d'un artista llatí. Es tracta del retorn d'un dels compositors i guitarristes llatinoamericans més populars del món.

L'actual coach de 'La Voz' a Espanya mostrarà a Cambrils les seves cançons d'avui i de sempre, amb el seu particular so pop-rock de guitarra elèctrica, que posarà al públic en peu amb els ritmes contagiosos que tant el caracteritzen.

En el concert de Juanes tampoc hi faltaran èxits com 'Es por ti', 'La camisa negra', 'A Dios le pido' o 'Fotografía' dels seus anteriors discos, sempre aclamats pel públic o corejats de principi a fi.

El FIMC se celebrarà del 26 de juliol al 12 d'agost al Parc del Pinaret de Cambrils, amb la presència d'artistes com Pastora Soler, Bunbury, Jorge Drexler, Miguel Poveda o La Pegatina, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: