Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de Mocedades amb la Banda Unió Musical de Tarragona

Coincidint amb els 45 anys de la formació d'Izaskun Uranga, Mocedades i la BUMT oferiran aquest dissabte un concert simfònic inèdit al Palau de Tarragona

Mocedades i la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) presenten 'Sinfónico' aquest dissabte al Palau Mocedades i la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) presenten 'Sinfónico' aquest dissabte al Palau CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 10:10

Aquest dissabte 10 de març, a les 20h, la formació d’Izaskun Uranga arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una actuació molt especial que unirà la formació de Mocedades en un concert simfònic amb la Banda Unió Musical de Tarragona.

Les entrades estan a la venda anticipadament a través del portal de venda d’entrades de El Corte Inglés per un preu de 27,25€. També es podrá adquirir el mateix dissabte a la taquilla del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, a partir de les 19h. La taquilla estarà situada a la porta d’accés A, al mostrador d’accés al recinte.

L’emblema de Mocedades és Izaskun Uranga, fundadora i única supervivent dels diferents canvis viscuts en tots els anys de la formació. L’acompanyen Fernando González, Rosa Rodriguez, José María Santamaria i José Miguel González.

Actualment Mocedades està immers en la gira de celebració del seu 45è aniversari. El passat 2017 van actuar tant a l'Estat espanyol com en països com Mèxic, Equador, Xile, Uruguai i Colòmbia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: