Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

The Chanclettes presenten al TÀG del Vendrell el darrer espectacle '#DPutuCool'

La companyia celebra més de 20 anys als escenaris amb '#DPutuCool' un ritme frenètic que satiritza el nostre dia a dia

The Chanclettes presentaran aquest dissabte '##DPutuCool' al TÀG del Vendrell The Chanclettes presentaran aquest dissabte '##DPutuCool' al TÀG del Vendrell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 19:01

La companyia barcelonina celebra els seus més de 20 anys de carrera amb aquest xou on conviden al públic a “desKollona’t de la societat txunguins que ens envolta i que ens fa anar de tots #DPutuCooL”. Després de la seva estrena al Molino de Barcelona o el seu pas recent pel Teatre Tarragona, l'espectacle arriba aquest dissabte 24 de febrer, a les 20:30h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell.

L’espectacle és un retrat hilarant de la societat i de temes socials i polítics d’actualitat, amb els TúrmixPlayback’s característics de The Chanclettes, ball, paròdies i humor irreverent. Es tracta d’un cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’origen català amb Lola Bastarda i La Mega Pubilla com a protagonistes.

La formació, que ja ha fet 23 anys, porta des del 2014 amb aquest xou de música i humor, que evoluciona en funció de l'actualitat del país. The Chanclettes també es posicionen en el conflicte polític català amb un número dedicat a Rajoy i agraeixen el públic que vol oblidar la polèmica i seure a disfrutar a la butaca del teatre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: