Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Rhythm & Blues de The Limboos es farà sentir a la Sala Zero

La banda presentarà el segon disc 'Limbootica!' aquest dissabte 17 de febrer, a les 22:30h, a la sala Zero de Tarragona

The Limboos The Limboos CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 08:48

El Radar Palmfest presenta aquest dissabte 17 de febrer, a les 22:30h, el grup de Rhythm & Blues The Limboos, que aterra aquesta nit a la sala Zero de Tarragona amb un segon treball sota el braç, 'Limbootinca!'.

No és gens comú trobar amb una banda actual de R & B amb tant talent musical i que, al seu torn, soni diferent a totes les altres. The Limboos demostra un coneixement i devoció pels mestres del gènere que es plasma en cadascuna de les seves cançons, totes escrites per ells mateixos. En elles queda imprès un estrany do: unir ritme i elegància a dojo.

Els Limboos van sorgir del no-res farà qüestió de quatre anys. A les poques setmanes, van gravar un single, van prendre la carretera i no han parat de donar voltes fins avui. La banda ha estat passejant el seu "Rhythm & Blues Exòtic" per mitja Europa amb un xou dels que no s'obliden fàcilment. El seu primer LP 'Space Mambo' (Penniman Records, 2014) va agafar per sorpresa a tothom -mitjans inclosos-, i les seves cançons i directes van enganxar a tot tipus de públic, sumant adeptes més enllà del circuit del rock and roll.

En aquest segon LP, 'Limbootica!', La banda prossegueix el seu viatge al cor del ritme, un periple al centre de la millor música d'arrel, investigant i creixent en cada racó del camí. Al seu magistral fórmula de Rhythm and Blues amb influències llatines, aquí afegeixen unes gotes de gospel i swing ( 'No Troubles', 'I Do not Buy It' o la hipnòtica 'BeenWhole a lot Time'), soul primerenc ( 'Lies'), barrejant-ho sàviament amb grans temes d'ànima tropical, on destaquen els seus successius homenatges a la bossa brasilera -la exquisida 'Blue Dream '-, a Cuba -espectacular 'Crazy Rumba'-, a l'Blue Beat d'arrel Jamaicana -'I'ma a Fool '- o les beneïdes carrers de New Orleans ('Calypso Drunk').

'Limbootica!' va a donar que parlar. A les magnífiques cançons i a la incontestable qualitat musical d'aquests vint anys, s'afegeix la brillant producció de Mike Mariconda. Entre tots aconsegueixen un so si cap més rodó que en el disc anterior, incorporant nous instruments i ampliant l'horitzó de cada tema amb uns arranjaments dels que no es troben amb facilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: