Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 25 anys de les T de Teatre obren la temporada de Valls

L'espectacle 'E.V.A.' d’una de les companyies més estimades pel públic català s'ha programa per aquest divendres 16 de febrer, a les 21h, al Centre Cultural 

L'espectacle 'E.V.A.' de la companyia T de Teatre obrirà aquest divendres la temporada dels Teatres de Valls 2018 L'espectacle 'E.V.A.' de la companyia T de Teatre obrirà aquest divendres la temporada dels Teatres de Valls 2018 DAVID RUANO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 08:44

Aquest divendres 16 de febrer els Teatres de Valls enceten la nova temporada teatral 2018 al Centre Cultural, amb els 25 anys de les T de Teatre, la punta de llança d’una programació d’espectacles amb companyies, actors i títols mestres. L’espectacle 'E.V.A'. d’una de les companyies més estimades pel públic català començarà a les 21 h. Les localitats es poden obtenir pels tres canals: on line (www.ticketea.com), telefònic (902 044 226), a les taquilles del Principal o, una hora abans de la funció, també al Centre Cultural. Així mateix, fins avui pot obtenir-se l’abonament teatral, que a més de les T de Teatre, inclou el Teatre Nacional de Catalunya amb 'Frankenstein' i Josep Maria Pou amb 'Moby Dick'.

'E.V.A.' de T de Teatre

El mes de febrer dona a Valls el tret de sortida a una temporada d’espectacles amb propostes per a adults, públics familiars i centres d’ensenyament. Aquest divendres el Centre Cultural acull una peça escrita per Julio Manrique, Marc Artigau i Cristina Genebat i pensada per a l’aplaudida companyia T de Teatre. El seu títol és 'E.V.A'., sigles que amaguen al darrera l’Escala Visual Analògica del Dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte.

Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe i les crisis generacionals, el dolor serà el protagonista d'aquesta nova obra de les T de Teatre, en una aventura molt especial. 'E.V.A'. és una comèdia dramàtica en la qual quatre històries creuades de quatre ex-companyes d’escola ens transporten al dolor, a la poètica que, de vegades, l’acompanya i a les diverses formes que adopta: el físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià o el de l'ànima.

La trama argumental de l’espectacle aborda les històries d'una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l'E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l'Eva), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s'ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida. En definitiva, les T de Teatre plantegen un muntatge que farà reflexionar l’espectador tot rient, possiblement la marca principal de la companyia.

L'espectacle està dirigit pel guardonat Julio Manrique, que compta al seu servei amb un elenc artístic integrat per Rosa Gàmiz, Carolina Morro -una jove actriu en una picada d'ull al relleu generacional-, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. E.V.A. és la peça de balanç d'un llarg viatge que porta aquesta companyia a reflexionar en veu alta i mostrar a l'espectador un recorregut de 25 anys, on paisatges amables i agradables s'amalgamen amb els més feréstecs i inhòspits.

'E.V.A'. suposa ahora un canvi radical en la línia escènica de la companyia T de Teatre però és un gir molt atraient que converteix el muntatge en un dels més homogenis i integradors. La tasca en la direcció del també actor Julio Manrique ha estat certament suggerent i ha aportat un aire fresc a la peça, a la companyia i als seus intèrprets.

Abonaments i entrades

Fins aquest mateix divendres 16 de febrer, els horaris a les taquilles del Teatre Principal de Valls seran de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. S’hi poden obtenir les localitats per a aquest espectacle, per als de la resta de la temporada, i només fins avui l’abonament, que inclou les T de Teatre, el Teatre Nacional de Catalunya i el nou espectacle de l’immens Josep Maria Pou. El preu total dels tres espectacles és de 45 € amb el Carnet dels Amics dels Teatres de Valls i de 49 € sense el carnet. Com és habitual, en els horaris de les taquilles, les ciutadanes i ciutadans també poden obtenir gratuïtament el Carnet dels Amics de Valls.

A partir de les 20 h, les localitats es podran obtenir a la taquilla del Centre Cultural, on també es podrà gaudir de la nova Promo3 amb entrades a 3 euros per a les persones amb situació d’atur, així com, els darrers 30 minuts abans de la funció, de la Promoció Jove amb localitats a 3 euros per als menors de 30 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: