Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pegatina protagonitza divendres la gran festa del Carnaval de Tarragona a la TAP

La revetlla de Carnaval de dissabte canvia d’escenari i s’ubicarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

La Pegatina, en una imatge promocional La Pegatina, en una imatge promocional CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 17:51

La festa i el confeti prendran Tarragona durant aquest cap de setmana per celebrar una nova edició d’un dels Carnavals més famosos de l’Estat. Aquest any un dels actes més esperats del programa estarà protagonitzat per La Pegatina. El grup festiu català estrenarà divendres 9 de febrer la seva gira internacional aturant-se a "la gran festa del Carnaval de Tarragona" per compartir amb tots els tarragonins les seves inconfusibles melodies.

La Pegatina, que ja ha esgotat entrades a altres localitats de la gira com Madrid, Bilbao o Santiago de Compostela, estarà acompanyada d’artistes locals com DJ OGT, Dijeila o Cris&Petes que convertiran la Tàrraco Arena Plaça (TAP) en l’epicentre de la festa divendres nit.

La revetlla

La festa no s’aturarà, ja que el dissabte tindrà lloc l’esperada revetlla carnavalera. Enguany, la cita canvia d’escenari per ubicar-se al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La revetlla comptarà amb l’actuació de Chico Malo DJ i de Jordi Cruz.

Tant les entrades per a la festa de divendres com per a la revetlla de dissabte poden adquirir-se a través de la plataforma participo.cat, a un preu de 15 euros els dos dies i 8 euros en cas de comprar només l’entrada per a la revetlla de dissabte. Els tickets del concert també es podran comprar a les botigues de El Lloro (Tarragona), Bat a Bat (Reus) i El Safareig (Valls).

#Ungotperfestes tornarà a sortir al carrer per fer l’esdeveniment més sostenible i estarà present en aquest concert. Es farà servir el got reutilitzable dins del recinte i l’organització recomana portar-lo de casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: