Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

'UK Manifesto' aixeca el teló del cinquè cicle 'Grans Mestres'

La representació, amb Joan Carreras i Montse Guallar, tindrà lloc aquest dimarts 6 de febrer, a les 21h, al Teatre Fortuny

Montse Guallar i Joan Carreras protagonitzen 'UK Manifesto' Montse Guallar i Joan Carreras protagonitzen 'UK Manifesto' CEDIDA
Espectacles
Dilluns, 05 Febrer 2018 17:14

 Amb 'UK Manifesto', "possiblement ens trobem davant de la peça més compromesa de tot el cicle 'Grans Mestres' de 2018 del Teatre Fortuny de Reus. D'aquesta manera han definit els seus responsables la proposta que aquest proper dimarts al vespre (21h) servirà per aixecar el teló de la cinquena edició d'aquest esdeveniment liderat per Francesc Cerro.

Es tracta d'una proposta "amb un marcat sentit de crítica política", protagonitzada per Joan Carreras i Montse Guallar. L'objectiu, s'ha subratllat, és brindar als assistents "una oportunitat única per entendre el món de la política internacional en la mateixa mesura que anem descobrint com es gesta aquesta política, qui la protagonitza i quines en són les seves conseqüències".

'UK Manifesto' "va més enllà del fet purament teatral i ens ajuda a descobrir com es gesta un text teatral responsable amb el seu temps i amb la societat a la qual va destinada".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: