Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’espectacle ‘Esperança Dinamita’ arriba al Teatre-Auditori del Morell

La companyia Le Croupier reivindicarà la figura de la vedet Consol Garcia Colomer, el dissabte 27 de gener

Representació de l'espectacle 'Esperança dinamita' de la companyia Le Croupier Representació de l'espectacle 'Esperança dinamita' de la companyia Le Croupier CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2018 10:23

El Teatre-Auditori del Morell acull l’espectacle ‘Esperança Dinamita’ aquest dissabte 27 de gener en el marc de la nova programació d’hivern i primavera 2018 del teatre morellenc. L’espectacle de la companyia Le Croupier traslladarà als espectadors fins al paral•lel barceloní de finals del segle XIX fins a l’inici de la Guerra Civil espanyola, quan la figura de Consol Garcia Colomer despuntava dins els teatres. D’aquesta manera, la Companyia teatral i musical Le Croupier reivindica la figura de Consol Garcia, popularment coneguda com a Esperança Dinamita, donant vida a una de les vedets més populars i controvertides dels seus dies, però desconeguda actualment. Dissabte a partir de les 21 h també sonaran culpets, passos dobles o xarlestons al Morell.

Les entrades es poden adquirir anticipades per 10 € o per 12 € a la taquilla del Centre cultural del Morell, que alhora està duent a terme un sorteig a la seva pàgina de Facebook on es poden guanyar fins a dues entrades individuals per a l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: