Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marwan, cantant i poeta a la vegada

El cantautor madrileny avançarà aquest dissabte, a les 22:30h, a la Sala Zero de Tarragona cançons del seu proper treball 'Mis paisajes interiores'

El cantautor Marwan durant un concert El cantautor Marwan durant un concert COSASQUENADIETEDICE
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2018 10:11

Marwen estrenarà aquest dissabte 20 de gener, a les 22:30h, a la Sala Zero de Tarragona, el nou disc 'Mis paisajes interiores', que sortirà a la venda el proper 1 de setembre. Ja han passat tres anys des de la publicació d''Apuntes sobre mi paso por el invierno', el seu anterior treball. Ara com a artista de Sony Music, el cantant i poeta torna amb 'Cómo hacer que vuelvas', el primer avançament del que es convertirà en el primer treball per a la seva nova companyia. El nou single, a la venda des d'aquest 30 de juny, és una altra d'aquestes apassionades composicions que caracteritzen la carrera de Marwan, interpretada amb una emoció que pocs artistes són capaços d'imprimir a les seves cançons.

Marwan inicia aquesta nova etapa consolidat com un dels cantautors més reconeguts en el circuit de sales de concerts de l'Estat espanyol. Produït per Tato Latorre (Maldita Nerea, Antonio Orozco, Funambulista), el seu nou treball constarà d'11 cançons acompanyades per un llibre de poemes inspirats en cadascuna d'elles.

El cantant i poeta espanyol, nomenat 'Músic per la Pau' per Federico Mayor Zaragoza al Parlament Europeu, va néixer al barri d'Aluche a Madrid el 1979, fill de pare palestí i mare espanyola. Marwan Abu-Tahoun Recio és tot un fenomen dels escenaris, bregat en sales de mida mitjana tant d'Espanya com de Llatinoamèrica, i ja en els últims temps també dels grans espais. Així ho ha anat desmostrando amb plens absoluts des de l'any 2013. El nou repte per Marwan és el proper 2018, serà el 12 de gener al Wizink Center de Madrid.

Marwan és un artista sotmès a l'embruixament que li van provocar en la seva infància els discos de Serrat, Silvio Rodríguez i Sabina i, poc després, cantautors de la generació dels 90 com Ismael Serrano o Carlos Chaouen. El ventall es va obrir més tard amb Manu Chao, Jorge Drexler, Andrés Calamaro, Damien Rice, Quique González o Iván Ferreiro, per esdevenir el músic permeable a les influències més variades que és en l'actualitat.

Després d'estrenar-se el 2001 amb una maqueta titulada 'Principio i fin', Marwan va publicar la seva primera àlbum en 2004: 'Los hijos de las piedras'. Quatre anys més tard va llançar 'Trapecista' i el 2011, 'Las cosas que no pude responder'. El seu últim treball fins a la data és 'Apuntes sober mi paso por el invierno', del 2014. Com a escriptor destaca pel seu llibre de poemes'La triste historia de tu cuerpo sobre el mío' (2011), amb el qual va aconseguir els primers llocs en les llistes de vendes del país, i per 'Todos mis futuros son contigo', publicat per Planeta, amb els quals ha aconseguit vendes superiors als 100.000 exemplars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: