Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Màgia solidària a Tarragona

L'espectacle 'Ilusiones solidarias' de Daniel Collado tindrà lloc aquest dimarts 2 de gener, a les 17:30h, al Col·legi Sant Pau

El mag Daniel Collado El mag Daniel Collado CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Gener 2018 08:52

Daniel Collado, Premi Mundial de Màgia, actuarà a Tarragona al Col·legi Sant Pau en una única funció, aquest dimarts 2 de gener, a les 17:30h amb el seu nou espectacle 'Ilusiones Solidarias' organitzat per Mans Unides. 
Es tracta d'un espectacle innovador, exclusiu i personal, pensat i ideat per a la diversió, la sorpresa d'infants i grans i la participació de tot el públic; ple de sorpreses, misteris i situacions impossibles que faran que no puguem llevar-nos el somriure de la cara.

Collado, des del 2005 ha dedicat la seva vida a la màgia, va passar de l’Enginyeria Industrial al món de la màgia per l’amor a aquest art, des de llavors el treball dur i la formació constant de màgia de qualitat són els segells que el defineixen. Ha actuat amb programes com el 'Hormiguero 3.0' d'Antena 3, a TVE,...amb una bona puntuació del públic.

Definit per molts com un "mestre de la intel·ligència emocional" aplica els seus coneixements en aquest àmbit per generar una atmosfera d'emocions intenses barrejades amb l'impossible de la màgia més inexplicable per potenciar el creixement i el desenvolupament personal.

Mans Unides, amb la col·laboració del Col·legi Sant Pau, organitza aquest espectacle per recaptar fons pels projectes de desenvolupament que es volen finançar aquest any.

L’entrada donatiu és de 8 euros, en cas d’adquirir-les el mateix dia de la funció el preu és de10 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: