Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Auditori Josep Carreras acollirà el tradicional Concert de Sant Esteve

Amb aquest concert es clou la temporada de tardor 2017 de l’Auditori de Vila-seca

Imatge d'arxiu de la Coral Nova Unió, que protagonitzarà el Concert de Sant Esteve a Vila-seca Imatge d'arxiu de la Coral Nova Unió, que protagonitzarà el Concert de Sant Esteve a Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Desembre 2017 12:03

Un any més, la Coral Nova Unió, sota la direcció de David Molina, i l’Orquestra Händel, dirigida per Rafael Fabregat, mantenen viu el tradicional concert de Sant Esteve, que des de fa molts anys es celebra a Vila seca resseguint la llarga tradició de concerts de Nadal que s’organitzen arreu de Catalunya per a aquesta festivitat. El concert tindrà lloc el proper dimarts 26 de desembre, a les 19:30h.

El repertori del concert de Sant Esteve gira al voltant del Nadal i felicita a la població de Vila-seca en una data musical molt arrelada.

Les entrades per aquest concert podran ser recollides al Conservatori de Vila-seca, Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i a l’oficina del Patronat Municipal de Turisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: