Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla posa a la venda les últimes entrades per al concert de David DeMaría

La recaptació íntegra d’aquest espectacle serà destinada a 'La Marató de TV3', que també recollirà fons a la Pobla amb el bingo solidari

El cantant David DeMaría El cantant David DeMaría CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 18:48

Tot és a punt a la Pobla per rebre el popular i reconegut intèrpret David DeMaría qui, aquest proper dissabte, 16 de desembre, a les 19 hores, oferirà un concert molt especial a l’auditori del Casal Cultural del municipi. La cita té un doble atractiu: d’una banda, l’artista presentarà el seu darrer treball discogràfic, que rep el títol de 'Séptimo cielo'. I d’una altra banda, la recaptació íntegra que assoleixi aquesta proposta cultural serà destinada a col·laborar amb 'La Marató de TV3'.

La setmana passada, el consistori va obrir un primer torn de venda d’entrades per als veïns i veïnes empadronats i, com de costum, uns dies després posa a disposició de tothom qui ho vulgui les entrades disponibles per a aquest espectacle. Així, els interessats en adquirir alguna de les darreres localitats encara lliures poden adreçar-se a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores. En qualsevol cas, tant els veïns empadronats com el públic general que vulgui assistir al concert ha d’abonar una entrada donatiu de 5€. Posteriorment, la recaptació íntegra d’aquest concert serà lliurada a 'La Marató de TV3'.

D’altra banda, la solidaritat pobletana tornarà a escena l’endemà, 17 de desembre, amb la celebració del tradicional Bingo solidari, organitzat com sempre per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla i que també recollirà diners a favor de 'La Marató'. I també amb un caire solidari, el Nadal a la Pobla inclou dues propostes que ja són imprescindibles en aquestes dates.

D’una banda, el Torneig Dow de futbol base servirà un any més per recollir joguines per als infants més necessitats. En aquest sentit, tant els futbolistes que disputin el torneig com el públic assistent podran lliurar joguines a mode d’entrada solidària al torneig, que tindrà lloc el 27 de desembre.

Finalment, de l’11 de desembre al 7 de gener, s’establirà una recollida solidària d’aliments. Tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà aportar-hi aliments bàsics als punts de recollida habilitats per a l’ocasió: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: