Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull un concert solidari a favor dels refugiats

El músic sirià-palestí conegut com ‘el pianista de Yarmouk’ serà a Reus aquest dijous 30 de novembre

El pianista sirià-palestí del camp de refugiats de Yarmouk, Aeham Ahmad, actuarà dijous a Reus El pianista sirià-palestí del camp de refugiats de Yarmouk, Aeham Ahmad, actuarà dijous a Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2017 19:03

El pianista sirià-palestí Aeham Ahmad realitzarà dos concerts a Reus emmarcats en la Campanya d’Acció Humanitària amb les Persones Refugiades a Jordània i el Líban, de la mà de l’Associació Catalana per la Pau (ACP).

‘El pianista de Yarmouk’ actuarà el dijous 30 de novembre, a les 18:00h, a la plaça de Sant Pere de Reus (amb la lectura d’un manifest per part de Reus Refugi) i, a les 19:30h, a l’Escola de Música del Centre de Lectura. L’entrada als dos concerts és lliure i els assistents hi podran aportar un donatiu voluntari. La recaptació integra anirà destinada a incrementar el fons assignat a la campanya.

Aeham Ahmad va donar a conèixer fa uns anys a través de les xarxes socials, on se’l podia veure tocant el seu vell piano en mig de la ciutat abandonada de Yarmouk. L’abril de 2015, les forces islamistes de l’ISIS li van cremar el piano i es va veure obligat a fugir com a refugiat. L’any 2016 se li va atorgar el Premi Internacional Beethoven pels Drets Humans, Pau, Inclusió i Lluita contra la Pobresa. Actualment viu a Alemanya i Ahmad ha esdevingut un símbol de resistència contra la barbàrie i la destrucció causada per la guerra.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: