Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus enceta la gira internacional ‘Hijos de la Ópera’

L’espectacle arribarà a la ciutat el 13 de desembre i després passarà per Barcelona, Madrid, Viena, Londres o Sant Petersburg

Presentació de l'espectacle al Teatre Fortuny Presentació de l'espectacle al Teatre Fortuny Josep Gallofré
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 17:01

El Teatre Fortuny de Reus ha estat l’indret escollit per a l’inici de la gira internacional de l’espectacle ‘Hijos de la Ópera’ que protagonitzaran Montserrat Martí (filla de Montserrat Caballé), Cecilia Lavilla (filla de Teresa Berganza) i Plácido Domingo Jr. (fill de Plácido Domingo). L’espectacle líric, organitzat per l’empresa Corso Iniciatives, arribarà a Reus el proper 13 de desembre i el dia després es podrà veure a l’auditori Axa de Barcelona.

Els artistes interpretaran un repertori variat amb àries i duets d’òpera, peces de sarsuela, fragments musicals i cançons típiques de Nadal. A l’escenari l’acompanyaran la soprano Amanecer Sierra, el baríton Luis Santana i el pianista Antonio López.

La gira de ‘Hijos de la Ópera’ no s’enceta al Teatre Fortuny de Reus per casualitat. Com ha argumentat el Director Artístic de Corso Iniciavites, el tenor Carles Ivan Borràs, aquest teatre “ha viscut moments de la història de la música i les arts escèniques molt importants. La primera aparició professional de Montserrat Caballé, l’any 1955, la va fer al Teatre Fortuny. Per tant, tenint en compte aquest fet i que la meva estrena musical va ser també aquí, era obvi i lògic encetar la gira en aquest espai”.

Després de Reus i Barcelona, l’espectacle viatjarà, l’any 2018, a Madrid, Bilbao, Valencia, Sevilla, Paris, Viena, Londres i Sant Petersburg. L’empresa, a més, està negociant altres propostes que han arribat per fer concerts al Japó, la Xina i Sudàfrica.

Entrades

Les entrades del concert del Teatre Fortuny es poden adquirir directament al web del mateix teatre i a les seves taquilles; i al web de Corso Iniciatives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: