Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils i Torredembarra celebren Santa Cecília

A Cambrils tindrà lloc el dimecres, a les 17:30h, a l’Escola Municipal de Música, i a Torredembarra a les 18:20h, a la plaça de la Font

Imatge d'un dels concerts d'anys anteriors celebrats per Santa Cecília a Cambrils Imatge d'un dels concerts d'anys anteriors celebrats per Santa Cecília a Cambrils CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 11:20

Cambrils i Torredembarra ofereixen un concert per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics, el proper dimecres 22 de novembre. En el cas de Cambrils, els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música presentaran el seu concert a les 17:30h amb les formacions del Cor Petits Cantors, els grups de vent Bufa Band i Scatto, alumnes de guitarra de la professora Maria José Bolart, alumnes de piano, el grup de clarinets, el Combo Flok corda i l’Orquestra Kadenza. Posteriorment, l’Associació de Mares i pares de l’Escola oferirà un berenar als assistents i participants. A més, al llarg de la tarda es portaran a terme el concurs de Kahoot per jugar en família, el de dibuix ‘de Petits Músics a MIM3’ pels menuts i el concurs de fotografia a Instagram amb el hashtag #santaceciliaemmc.

Pel que fa a Torredembarra, el concert tindrà lloc a la plaça de la Font, a les 18:20h. Durant l’actuació participaran l’Escola Municipal de Música de Torredembarra amb la col·laboració de les escoles de la població com Antoni Roig, L’Antina i Molí de Vent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: