Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Bartrina s'omplirà per veure Blaumut

Les entrades per al concert d'aquest dissabte a Reus estan exhaurides

Imatge del concert que va oferir Blaumut, el passat mes de juliol, al Teatre Tarragona Imatge del concert que va oferir Blaumut, el passat mes de juliol, al Teatre Tarragona M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 18:08

Blaumut presentarà aquest dissabte 18 de novembre, a les 21h, al Teatre Bartina de Reus el seu tercer disc d'estudi 'Equilibri', produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Cal recordar que les entrades pel concert van quedar exhaurides.

Després de l'exitós debut amb 'El Turista', i la confirmació amb el segon disc 'El primer arbre del bosc', aquest nou treball és un recull de 13 cançons i un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpics i simfònics, balades i apunts d'electrònica, Blaumut mostren un so més contundent. Això sí, les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor Xavi de la Iglesia.

En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Demà tindran una nova ocasió per demostrar-ho en el concert que oferiran, al Teatre Bartrina. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, Blaumut ha sabut girar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales, festivals i festes majors oferint sempre un espectacular directe.

A les seves esquenes, sumen més de 230 concerts a Catalunya i a tot l’Estat, guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, l’últim, el Premi Enderrock 2016 a l’artista de l’any, la prova més fefaent de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; 'Pa amb oli i sal' (2.700.000 reproduccions) i 'Bicicletes' (1.560.000 ).

La formació que sortirà dissabte a l'escenari del Bartrina està formada per Xavi de la Iglesia, guitarra acústica, clàssica , elèctrica i programacions; Vassil Lambrinov, violí i programacions; Oriol Aymat, violoncel; Manel Pedrós, bateria, percussions i veus; i Manuel Krapovickas, Contrabaix, baix elèctric i sintetitzador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: