Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Trio Brull-Salvadó-Mor estrena 'En la foscor' a Tarragona

El concert programat per les Joventuts Musicals de Tarragona tindrà lloc, aquest dimarts 14 de novembre (20h), a l'Auditori de la Diputació 

El trio de música clàssica amb pinzellades de flamenc Brull-Salvadó-Mor reapareix avui a Tarragona amb l'estrena de la nova peça 'En la foscor' El trio de música clàssica amb pinzellades de flamenc Brull-Salvadó-Mor reapareix avui a Tarragona amb l'estrena de la nova peça 'En la foscor' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 08:38

El trio de música clàssica amb pinzellades de flamenc Brull-Salvadó-Mor actuarà, aquest dimarts 14 de novembre, a les 20h, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (carrer Pere Martell, 2), després d'una aturada d'un any i mig per malaltia d'un dels components. Es tracta d'un concert emmarcat dins del cicle 'Música per tothom' organitzat per les Joventuts Muscals de Tarragona. En aquest concert, la formació estrenarà en exclusiva la peça 'En la foscor', composada expressament pel trio el compositor Xavier Pagès-Corella.

El trio: Brull-Salvadó-Mor té com a objectiu difondre la música dels autors catalans dels darrers dos segles, tot donant-los una nova perspectiva des de les pinzellades de flamenc i la improvisació. El repertori del trio revisa i reescriu obres d' Enric Granados, Pere Valls, Joaquim Nin-Culmell, Manuel Oltra o Isaac Albéniz, que no estan escrites en format de trio, tot reinventant-les amb nous colors i instrumentacions, sempre amb fidelitat a l’esperit i forma de l’obra.

Amb lleugeres pinzellades de flamenc, de jazz i d'improvisació, el trio també té com a objectiu difondre la música creada per autors catalans que estan en actiu en l’actualitat, com Ramon Humet, Xavier Pagès-Corella o Joan Albert Amargós. Amb aquest darrer compositor hi treballen estretament, en especial revisant i reescribint per a format trio l' 'Homenatge a Lorca' amb què la formació conclou els concerts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: