Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Magatzem acull un espectacle infantil aquest diumenge

La companyia de dansa holandesa ‘De Stiltle’ presenta diumenge un espectacle per infants de 0 a 5 anys

L'espectacle 'HihaHuttenBowers' tindrà lloc al Teatre Magatzem el proper diumenge, 12 de novembre L'espectacle 'HihaHuttenBowers' tindrà lloc al Teatre Magatzem el proper diumenge, 12 de novembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2017 11:00

El Festival Més Petit de Tots arriba a Tarragona el proper diumenge, 12 de novembre, amb ‘HihaHuttenBouwers (Construcció de Cabanes)’ de la companyia de dansa holandesa ‘De Stilte’. El Teatre El Magatzem acull aquest espectacle destinat per a nens de 0 a 5 anys on un home i una dona crearan un evocador univers ple de sol, vent, pluja, neu on les fronteres entre el públic i ballarins aniran desapareixent.

El Més petit de Tots és un festival d’arts escèniques contemporànies que es realitza a 11 ciutats catalanes de l’11 al 26 de novembre, aquest any celebra la 13a edició i arriba a Tarragona per quart any consecutiu. La programació inclou companyies internacionals i nacionals que presenten propostes artístiques adreçades a infants acompanyants de les seves famílies. Es tracta d’espectacles de petit format i de proximitat, on el públic comparteix escenari amb els artistes i que té com a principal objectiu crear experiències sensorials i artístiques per als més petits.

El diumenge, 19 de novembre, El Magatzem acollirà la segona proposta del festival a càrrec de la companyia Mercat de les Flors - Associació Blink Flash. L’espectacle està inspirat en experiències vitals de la ballarina Isabela Duncal i, a través de la dansa, presenta les vivències d’una noia, l’Isa, que descobreix objectes amagats a l’espai escènic per tal de despertar l’imaginari emocional del públic.

Entrades

Les entrades a un preu de 8 euros es poden adquirir a través del web i també a les taquilles del Teatre Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: