Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Stefano Palatchi i l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre, a Vila-seca

Els concerts seran el 10 i 12 de novembre a l’Auditori Josep Carreras

L'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre actuaran a l'Auditori Josep Carreras el proper 12 de novembre L'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre actuaran a l'Auditori Josep Carreras el proper 12 de novembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Novembre 2017 17:08

Els propers 10 i 12 de novembre, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, acollirà dos concerts en el marc de la programació de la present temporada de tardor.

En primer lloc, el divendres, 10 de novembre, a les 21h, tindrà lloc el concert d’Stefano Palatchi, guanyador d’un Latin Grammy i propietari d’una veu elegant i poderosa. Palatchi, que ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York, ha consolidat la seva reeixida carrera com a cantant d’òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives aplaudides. Va debutar fa tres dècades al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions i on és especialment estimat pel públic. Inquiet, arriscat i sempre amb voluntat d’innovar, durant els últims anys l’artista ha ampliat el seu repertori artístic amb altres estils musicals com el jazz.

D’altra banda, el 12 de novembre, a les 19h, serà el torn de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), dirigida per Jordi Bonilla i amb Ivan Launes com a concertino. El projecte de l’OSTE neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics que es proposa com a finalitat crear un espai on reunir intèrprets professionals, estudiants i afeccionats dins d’una orquestra simfònica que dóna cabuda a la necessitat de Música de les nostres terres; focalitzada en la interpretació del gran repertori, l’orquestra presenta les seccions de corda, vent i percussió completes. L’actual producció ara presentada a l’Auditori Josep Carreras és ja l’onzena que l’OSTE ha dut davant del públic, una incipient trajectòria basada en l’aspiració a portar a terme un treball rigorós que aporta un progrés i una satisfacció a cadascun dels músics integrants. Ja a l’altra banda de l’escenari, la proposta ha rebut una càlida resposta entre el públic allà on han actuat; circumstància que anima els músics a continuar treballant per l’art, a mirar endavant de cara a aprofundir en la música i en el coneixement de nosaltres mateixos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: