Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pratdip Llegendari presenta nous espectacles i novetats

El festival de por i misteri, inspirat en la llegenda dels ‘Dips’, incorpora rutes guiades, representacions de 'Les Històries Naturals' de Joan Perucho, un miniconcert de corda, la beguda de la festa, una casa embruixada i concursos 

El festival de por i misteri 'Pratdip llegendari', inspirat en la llegenda dels ‘Dips’, arriba els dies 4 i 5 de novembre El festival de por i misteri 'Pratdip llegendari', inspirat en la llegenda dels ‘Dips’, arriba els dies 4 i 5 de novembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Novembre 2017 02:34

Els propers dies 4 i 5 de novembre, el festival Pratdip Llegendari arriba a la quarta edició amb una programació d’allò més completa. Aquest any s’han incorporat diverses novetats com ara les representacions i escenificacions de 'Les Històries Naturals' de Joan Perucho, a càrrec de la companyia Bràvium Teatre; un miniconcert de corda en un entorn únic o la Dip Express, una ruta guiada pels racons més emblemàtics del municipi que permetrà descobrir els secrets i misteris més màgics i tenebrosos del poble. Altres novetats importants són la creació d’una beguda especial per la festa, la Sang de Dip; una casa embruixada que substituirà a l’antic túnel del terror; la gimcana Llegendària; màgia adulta i un concurs a les xarxes socials Facebook i Instagram.

Com cada any, no hi faltaran els tallers infantils, demostracions, danses, contacontes, màgia familiar, cursa d’escales, l’espectacle al castell a càrrec de la Cremallera Teatre, la captura del Dip i l’espectacle de cloenda. A més a més, la filla de l’escriptor Joan Perucho, Sofia Perucho serà l’encarregada del pregó d’inauguració el proper dissabte, 4 de novembre, a les 11.45 hores.

L’Associació Pratdip Llegendari, impulsora del festival en col·laboració amb l’Ajuntament de Pratdip, creu que en aquesta IV edició el festival es consolida com una aposta cultural “diferent i única en les nostres comarques, ja que combina la tradició amb els elements fantàstics i les llegendes populars”. L’associació disposa aquest any d’un punt d’informació, al costat de l’església, on es donarà informació del festival, es podran adquirir les entrades anticipades pels espectacles i comprar marxandatge.

La llegenda del Dip

Pratdip Llegendari és un festival que vol donar a conèixer la llegenda del Dip, animal mitològic que forma part de la cultura popular del petit municipi del Baix Camp. Durant els dos dies de duració, la literatura, el teatre, la gastronomia i l’artesania es combinen amb la màgia, la por i el misteri a través d’una de les llegendes fantàstiques més fascinants de Catalunya.

El festival transforma els carrers del casc antic i el castell de Pratdip en un autèntic reducte de la por i el misteri, quan els Dips, aquells animals vampírics, xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida la gent. Es podrà trobar una zona gastronòmica, una zona infantil, una zona de mercat artesanal i l’espai bestiari, on els nens podran veure ponis, cavalls i altres bèsties.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: