Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Belda & Sanjosex presenten ‘Càntut’ a Reus

El festival Accents convida aquest diumenge (19h) al Teatre Bartrina Carles Sanjosex i Carles Belda per presentar 'Càntut'

Carles Sanjopex i Carles Belda presentaran el disc ‘Càntut’ al Teatre Bartrina de Reus Carles Sanjopex i Carles Belda presentaran el disc ‘Càntut’ al Teatre Bartrina de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Octubre 2017 01:13

El festival Accents de pop, rock i folk en català dels Països Catalans, que organitza Empenta Cultural, continua aquest diumenge 29 d'octubre, a les 19h, al Teatre Bartrina de Reus, amb el concert de Carles Sanjopex i Carles Belda presentant el disc ‘Càntut’.

Des de la Bisbal d'Empordà, Carles Sanjosé -ànima de Sanjosex- s'ha aliat amb l'acordionista diatònic sabadellenc Carles Belda (Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc...) i han esdevingut els principals ambaixadors del projecte Càntut. Cançons i músiques dels avis. Tots dos han escollit una quinzena llarg de perles entre el miler que es recullen al cançoner www.cantut.cat. Amb aquesta matèria primera han enrolat en l'aventura dos osonencs: la violinista Coloma Bertran (Les Violines, Orquestra de Cambra Terrassa 48...) i el multiinstrumentista Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham...), amb qui han portat les to nades a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l'altre jugant amb l'avantguarda.

El projecte ha rebut el premi Teresa Rebull a la millor producció musical en cultura popular i tradicional, convocat per la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa i ha girat per la major part dels festivals i programacions d’arreu dels Països Catalans.

El Festival Accents 2017, dirigit per Isaac Albesa, s’emmarca dins la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Vermuts Miró.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: