Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La dansa, protagonista al Festival Cos de Reus

El Cos arrenca aquest divendres amb ‘Incógnito’, amb els ballarins del curtmetratge premiat ‘Timecode’

La cloenda del festival estarà protagonitzada pel 'Concerto a Tempo d’Umore' de Jordi Puntí La cloenda del festival estarà protagonitzada pel 'Concerto a Tempo d’Umore' de Jordi Puntí CEDIDA
Espectacles Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 20 Octubre 2017 11:12

El Festival de Moviment i Teatre Gestual Cos arrenca aquest divendres a la tarda amb 'Incógnito', de Lali Ayguadé i Nicolas Ricchini, els dos ballarins del reconegut curt 'Timecode'. I és que després de la bona rebuda en l’edició passada, quan es va recuperar la dansa per al festival, de nou s’ha apostat per aquesta disciplina. Així, un altre dels plats forts porta dissabte al Fortuny la primera producció nacional de dansa en el marc del pla d’impuls a la dansa de la Generalitat, configurada per 'L’estol' de Roser López Espinosa i 'Many' de Thomas Noone. I el mateix dissabte a la tarda la dansa també serà al carrer amb un itinerari per diversos espais de la ciutat amb tres peces curtes de les companyies Babirusa, que presenta 'Ánimo animal'; 'Lucio Baglivo', amb Solo Juntos, i 'Diego Sinniger', amb Liov.

El ball arriba fins i tot a les propostes familiars a 'Minimón', un espectacle de dansa per a infants de 2 a 5 anys de Mons Dansa. Per a la mainada també destaca el teatre gestual i de titelles de '¿Por qué lloras Marie?', de la companyia Marie de Jogh. D’altres propostes del Cos són el gest amb humor de Solfatara, l’espectacle d’'Atresbandes' d’avui a la nit al Bartrina; 'Orbis', de Humanhood, que s’ha programat diumenge al Mercadal a l’hora del vermut, o la cloenda amb 'Concerto a Tempo d’Umore' de Jordi Purtí i l’Orquestra de l’Empordà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: