Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mostra de Jazz i Blues de Cambrils acull una sessió doble aquest cap de setmana

El públic podrà gaudir de Blue Moon Marquee i Lluís Capdevila & Petros Kamplanis

El grup Blue Moon Marquee actuaran divendres, a les 23h, a La Boheme El grup Blue Moon Marquee actuaran divendres, a les 23h, a La Boheme CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 16:22

La 9a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils acull aquest una sessió doble amb els concerts d’aquest divendres del duet canadenc Blue Moon Marquee a partir de les 23h a La Boheme –amb un preu de 6 euros- i diumenge, a les 19:30h a la Cripta de l’Ermita de Lluís Capdevila & Petros Kamplanis –amb un preu de 7 euros-.

Blue Moon Marquee és un duo de gipsy blues passat pel seu propi filtre, procedents de les badlands dels prats de les Muntanyes Rocoses canadenques. Interpreten cançons pròpies influenciades pel blues més primitiu, el folk d’arrels, el swing i el ragtime. A.W.Cardinal, de l’ètnia Metis de Cree, udola amb una veu potent i toca la guitarra influenciat tant pel blues com pel jazz. Jasmine Colette, també coneguda com Badlands Jazz, és la secció rítmica que no només toca el contrabaix sinó que, a la vegada, toca percussions amb els peus. Les seves fogoses actuacions i la seva ardent química sobre l’escenari són la marca de la casa i el que fa al públic embogir.

Per la seva banda, el pianista prioratí Lluís Capdevila presentarà el seu àlbum debut en el món del jazz. La música està inspirada en les seves vivències a la ciutat de Nova York, on ha residit gairebé una dècada. L’acompanyarà el contrabaixista grec Petro Klampanis, un talent emergent de l’escena musical novaiorquesa que a la veda interpreta petites repercussions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: