Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Halloween més familiar torna a PortAventura

Fins al 19 de novembre, el resort comptarà amb nombrosos espectacles per tota la família / Les novetats d'enguany seran els festivals 'Halloween Family Festival' i 'Halloween Country Family Fun' o nous shows com 'Halloween Escape Resurrection', 'Robots Invasió' i 'Halloween Kingdom'

En un nou espectacle, quatre robots i un extraterrestre necessitaran l'ajuda de grans i petits per tornar a casa després d'estavellar el seu plat volador En un nou espectacle, quatre robots i un extraterrestre necessitaran l'ajuda de grans i petits per tornar a casa després d'estavellar el seu plat volador PORTAVENTURA WORLD
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Octubre 2017 10:49

Un any més, l'esperit de Halloween està garantit amb les animacions ja tradicionals de PortAventura i els nous esdeveniments que faran gaudir tant a nens com a pares. Entre les principals novetats per a 2017 destaquen 'Halloween Family Festival', a SésamoAventura, on els caps de setmana els més petits de la casa podran gaudir de les activitats més divertides i sorprenents d'aquest Halloween com la visita d'un dinosaure de 3 metres i mig. A més, se celebrarà una desfilada per a la reina i es disputarà la copa Monster de Ball en què els monstres ensenyaran als visitants a comportar com ells.

Per als nens i nenes de més edat tindrà lloc 'Halloween Country Family Fun', un festival d'animació interactiva que tindrà lloc els diumenges a la zona del Far West.

Novetats per a tota la família

Fantasmes i morts vivents es deixaran veure pel parc, per crear un ambient terroríficament divertit. Coreografies, acrobàcies, músics en viu i personatges al més pur estil de Halloween reviuran durant l'espectacle 'Halloween Kingdom' al Gran Teatre Imperial de la Xina.

Així mateix, l'escenari de l'àrea de Polynesia es transformarà en aquestes dates i comptarà amb ballarins que invocaran a l'esperit de les grans veus de la música al voltant d'un gran tron calavera en l'espectacle 'Halloween Escape Resurrection', un homenatge a cantants i a llegendes de la música.

A la plaça Yucatán es viurà una increïble aventura interactiva gràcies a quatre prodigiosos robots i un extraterrestre que necessiten l'ajuda de grans i petits per poder tornar a casa després d'estavellar el seu plat volador. I per culminar l'ambient del resort, nous personatges acudiran a la recerca de els més valents. Alguns ja coneguts com la Novia Cadáver, Dràcula i Frankenstein i d'altres que són novetat com Hellraiser o Eduardo Manostijeras, viuran aquests dies a PortAventura per posar els pèls de punta als visitants més intrèpids.

Espectacles clàssics actualitzats

A més, el resort inclou actualitzacions en algunes de les seves representacions més conegudes com l'espectacle 'Vampires' al Saloon de Far West, que conté la recepta perfecta per passar un gran dia de Halloween. Crits, humor, música i trucs increïbles durant una aterridora caça de vampirs en la qual l'amo de les tenebres i les seves belles donzelles no es troben fora de perill en el seu vell Castell de Penitence. I si algú prefereix la acció el Llunyà Oest, 'Bang Bang Halloween' serà el seu lloc, ple de pols, abeuradors i molts efectes especials.

També en aquesta ocasió torna 'La Mort Viva' ja que no hi ha celebració de Halloween sense el tradicional 'Dia dels Morts Mexicà' amb les seves cançons, colorits balls i calaveres a la cantina de Mèxic. I per als més petits i intrèpids de la casa torna 'És Halloween a SésamoAventura'.  I amb tant intens espectacle de sobresalts i rialles, pares i nens es mereixen un descans a 'La Posada de la Família Halloween' a Emma 's House, on podran menjar al costat d'una terrorífica i intrigant família.

Passatges de terror

PortAventura Park ofereix de nou passatges del terror únics i que tenen una gran acollida entre els visitants com '[REC] Apocalipsi', 'Selva de la Por' i ¡Horror a Texas' on el més temible dels sheriffs del Far West continuarà espantant als visitants. Finalment, el llac de Mediterrània tornarà a omplir-se de ombres en 'Horror al llac'. 

I per a tots aquells que gaudeixin un dia de l'experiència de Halloween al parc es vesteix de negre i els personatges s'apoderen dels carrers de Mediterrània per mostrar el seu esperit aterridor i les seves ganes de divertir-se, arriba la gran desfilada del dia: 'Halloween Parade!'.

Durant aquesta nova temporada també se celebraran dues nits especials: la 'Nit de els Vampirs' (14 d'octubre), i la 'Gran Nit de Halloween' (31 d'octubre).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: