Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Anna d’Ivori tanca el festival Di(vi)nes amb un concert a Reus

La cantautora tarragonina actuarà aquest divendres 13 d'octubre (20:30h), al Centre d'Art Cal Massó, acompanyada de la poeta Marta Aubà

La tarragonina Anna d'Ivori tancarà avui el festival que s'ha fet, a cavall entre Reus i Tarragona La tarragonina Anna d'Ivori tancarà avui el festival que s'ha fet, a cavall entre Reus i Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2017 08:37

El festival Di(vi)nes, organitzat per l’associació cultural Etcètera i nascut amb la voluntat de donar a conèixer la creativitat en clau femenina, arriba aquest divendres 13 d’octubre al seu final amb un concert de la cantautora tarragonina Anna d’Ivori. L’actuació tindrà lloc a les 20.30h al Centre d’Art Cal Massó de Reus i serà gratuïta. Com a complement a la música, la poeta Marta Aubà obrirà l’acte amb un breu tast de la seva obra mentre el públic gaudeix del vi que s’ha triat per aquest concert. Tot plegat, poesia i música, durarà uns 50 minuts i serà gratuït.

El concert d’Anna d’Ivori serà el tercer del festival Di(vi)nes que es va encetar el passat 29 de setembre amb l’actuació de la cantautora vigatana Laura Centellas i la prosa poètica de Laura Casas. El passat divendres va ser el torn de la cantant vendrellenca Nerea Bassart i la poesia de Lîla Urbano. Ara es clou amb el tercer concert que ha donat cos a un festival que, segons els organitzadors, tindrà continuïtat els propers anys.

El Di(vi)nes és una de les principals activitats que ha programat enguany l’associació Etcètera, entitat que tancarà el 2017 havent fet alguna acció cultural durant 30 setmanes de l’any. El cicle de poesia Firalletres, que organitza conjuntament amb La Fira Centre Comercial, o el festival Al3Mura celebrat a la ciutat italiana d’Amatrice, són altres de les activitats signades per Etcètera enguany.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: