Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna a Vilallonga del Camp la Royal Opera de Londres

La representació tindrà lloc el 20 de setembre a la Sala de Cinema del Centre Recreatiu

Auditori de la Royal Opera de Londres Auditori de la Royal Opera de Londres CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Setembre 2017 12:20

Un any més, des de la sala del Cinema del Centre Recreatiu, es podrà viure en directe, a la gran pantalla i amb un so increïble, el que està passant al mateix temps a la prestigiosa Royal Opera House de Londres. Enguany es presenta un programa complert que inclou sis òperes i sis ballets amb clàssics populars i noves produccions entre les quals s’inclouen ‘La Flauta Màgica’, ‘Rigoletto’, ‘Tosca’ i ‘Macbeth’ de Verdi amb la gran soprano Anna Netrebko.
Produccions de ballet com l’exitós ‘Alícia al País de les Meravelles’, ‘El Trencanous’ i una de les obres emblemàtiques del Royal Ballet, ‘Manon’, atrauran a l’espectador junt al programa mixt que celebra el Centenari Bernstein amb dues noves peces de Wayne McGregor i Crisopher Wheeldon o l’aclamat per la crítica i públic ‘Conte d’Hivern’; així com la nova producció del ‘Llac dels Cignes’.

Entrades

El preu de les entrades puntuals seran de 12 euros; mentre que l’abonament de mitja temporada –incloent les sis primeres retransmissions- serà de 36 euros de la mateixa manera que l’abonament que inclou des de la setena fins a l’última retransmissió –a la venda al febrer. Per un abonament de sis entrades, el preu serà de 40 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: