Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Històric Raluy s’instal·la a Tarragona

L’espectacle, ubicat al Parc de la Ciutat, estarà disponible del 14 al 24 de setembre

El Circ Històric Raluy actuarà en el marc de les festes de Santa Tecla El Circ Històric Raluy actuarà en el marc de les festes de Santa Tecla CEDIDA
Espectacles Marina Martínez
Dijous, 14 Setembre 2017 18:00

El Circ Històric Raluy torna a Tarragona després de tres anys d’absència per presentar ‘Fortius’, un nou espectacle amb 20 artistes de cinc nacionalitats que els últims tres mesos ha fet gira per la Costa Daurada. La popular companyia, que s’ha instal·lat amb tots els seus carruatges antics al cèntric Parc de la Ciutat, actuarà dins el programa oficial de Santa Tecla durant 11 dies, des del 14 fins el 24 de setembre.

L’espectacle està pensat per agradar a tota la família i inclou números de primer nivell mundial que s’han vist o es veuran en prestigiosos circs i festivals europeus. Els espectadors podran veure el número d’icaris (acrobàcies) de les germanes Jillian i Kimberley Giribaldi Raluy; un espectacle únic on elles van ser les pioneres ja que fins el moment solament l’havien protagonitzat homes. A més, el circ recupera el mític personatge de l’home fort i també estarà present una de les grans estrelles com és l’artista Val de Fun (Valeriy Serebryakov), un pallasso rus que durant la temporada del circ a la ciutat presentarà tres entrades còmiques.

Les funcions comptaran amb un renovat final que està sorprenent al públic per la seva emotivitat: “És un missatge final que sempre ha transmès Charles Chaplin en les seves pel·lícules sobre el circ”, ha explicat el director de la companyia Raluy, Carlos Raluy.

Els dies de les representacions seran tots els dissabtes (a les 17:30h o a les 20:00h), els diumenges (12:15h o 17:00h) o una única funció el dimecres, dijous i divendres a les 19h.

La seva història

El Circ Històric Raluy –que compta amb el Premio Nacional de Circo i Creu de Sant Jordi-, està inspirat en els circs dels anys 20 i 30 i tot el material que transporta, des de l’interior de la carpa fins als carruatges, recorden l’època daurada dels circs. El circ va ser creat l’any 1983 a partir d’una idea original que el director del circ va tenir l’any 1976. La companyia segueix fidel al projecte inicial que ara té continuïtat amb el Circ Històric Raluy.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: