Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música de pel·lícules al FIM d'Altafulla

L'Orquestra Terres de Marca oferirà, aquest dimarts 15 d'agost, un concert amb les millores bandes sonores dels Òscars de Hollywood

El duet de pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja oferiran aquest dimarts un concert de BSO amb l'Orquestra Terres de Marca El duet de pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja oferiran aquest dimarts un concert de BSO amb l'Orquestra Terres de Marca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2017 21:48

Obres de John Williams, Ennio Morricone, Nicola Piovani o Leonard Bernstein són alguns dels autors que musicaran el piano a quatre mans de Sofia Cabruja i Carles Lama, amb l'Orquestra Terres de Marca, aquest dimarts 15 d'agost, a les 22h, a la plaça de l'Església, en el 30è Festival de Música Internacional (FIM) d'Altafulla.

L'Orquestra Terres de Marca va ser creada l'estiu del 2010 a la comarca de l'Anoia amb joves d'intèrprets d'alt nivell i notable experiència. En format orquestral, entre 2012 i 2014, ha realitzat sota la batuta de Daniel Mestre, el Concert d'Orquestra i Orgue, amb l'organista Joan Paradell, a Igualada, o el Concert de Joves Intèrprets de Corda, a Hostalets de Pierola i Igualada, entre altres esdeveniments. Actualment la formació està a punt de presentar el Cd de l'Oratori del Llibre de Sinera, de Salvador Espriu, amb música de Mercè Torrents, amb un format experimental mixt orquestra/cobla/cançó sota la direcció de Concepció Ramió.

Els Artistes Steinway Sofia Cabruja i Carles Lama són el duet català amb més projecció internacional. El duet mostra una espectacular sincronització a l'escenari i una comprensió mútua excepcional.

Tots plegats interpretaran conegudes bandes sonores de pel·lícules com 'A Spacey Odyssey', 'El Piano', Love Story', 'James Bond', 'El Senyor dels anells', 'Titanic' i 'Star Wars', entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: