Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rosario s'entrega en cos i ànima al públic de Salou

Rosario Flores presenta el disc 'Gloria de ti', en un concert amb cançons dedicades al seu germà Antonio, la seva mare, Lola, i el seu pare, 'El Pescaílla'

Rosario Flores es va entregar ahir al públic de Salou Rosario Flores es va entregar ahir al públic de Salou M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2017 14:45

La Plaça de les Comunitats Autònomes va ser l'escanri ahir del segon plat fort de les Nits Daurades de Salou el concert de Rosario Flores. En el seu Tour 'Gloria de mi', l’artista va fer un repàs a totes les seves cançons, les més antigues i les més noves. Tot i la mitja hora de retard, des del minut 0 de concert, Rosario va sorprendre amb la vitalitat amb la qual es comunica amb el seu públic, així com la intensitat amb què viu cadascuna de les cançons que interpreta.

Aquesta força li permet anar més enllà de la simple execució vocal, per sumar-també manifestacions corporals ajustades a les necessitats de cada tema. El seu nou treball, 'Glòria a tu', dedicat en essència a la seva mare Lola Flores, rescata una Rosario en un to assossegat i amb un estil pop alimentat per alegries i bulerías.

A més d'aquesta hiperactivitat que li dóna una càrrega positiva a cadascuna de les seves peces, la cantant madrilenya va demostrar una actitud jovial cap al públic. Els seus gestos d'agraïment van ser costants,amb un esperit afable que aconseguia contagiar als espectadors del seu mateix entusiasme.

A banda dels temes nous, Rosario va situar els moments més àlgids de la nit amb les cançons en record dels seus familiars. 'Hace tiempo', tot recordant i reivindicant l'obra del seu germà Antonio Flores, 'Ay mamasota', que la petita de les Flores va dedicar a 'La faraona" i 'Sabor a mí', una rumba catalana en homenatge al seu pare "El Pescaílla" que, com diu la cançó "ningú com ell canta la rumba". Però el moment més emotiu va servir per acomiadar el concert, amb la cançó dedicada a Antonio 'No duraría',on l'artista ho va donar tot.

Recolzada per una banda de sis músics i una corista de potent gola, Rosario va alternar les seves melodies per la seva faceta més gitana així com pel seu repertori més pop i rock. La seva veu s'ajustava a tots dos mons i els seus moviments corporals també.

Bon regust de boca del pas de Rosario per Salou, amb la presència de més de 1.000 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: