Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caius i Faustina us conviden a la vil·la romana dels Munts

La visita teatralitzada a la vil·la romana d'Altafulla tindrà lloc aquest dissabte, 12 d'agost, a les 19:30h

 Caius i Faustina ens obren de nou la seva vil·la Caius i Faustina ens obren de nou la seva vil·la MNAT
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 18:20

El proper dissabte 12 d’agost, a les 19:30 h, Caius i Faustina ens obren de nou la seva vil·la al capvespre per poder gaudir de l’activitat 'Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la', una visita teatralitzada a la Vil·la romana dels Munts.

El mateix Caius, propietari de la Vil·la dels Munts i duumviri de la ciutat de Tàrraco al segle II, i la seva esposa i sen­yora de la casa, Faustina, fan d’amfitrions als visitants, mostrant els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència: les seves estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat.

En acabar el recorregut, conviden els visitants a un aperitiu en què poden gaudir d’un vi elaborat amb mel i fruites, d’un refresc i de diversos productes de la terra.

El preu de l’activitat és de 8 € pels adults, 5 € pels nens de 5 a 16 anys, i gratuït pels menors de 5 anys. Inclou l’entrada al jaciment, la visita i l’aperitiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: