Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sorprenent viatge musical de Formiga & Cigale arriba a Alcover

Formiga & Cigale és el títol del concert de folk que es podrà veure aquet dijous, 10 d'agost, a les 22h, al Convent de les Arts 

Formiga & Cigale s'inclou dins del cicle 'Nits a la Fresca' d'Alcover Formiga & Cigale s'inclou dins del cicle 'Nits a la Fresca' d'Alcover CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Agost 2017 18:46

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari d'una nova proposta musical, dins el cicle Nits a la Fresca. Formiga & Cigale és el títol del concert de folk que tindrà lloc aquest dijous 10 d'agost a les 22h. Anna Amigó (Catalunya) i Eva Genniaux (França) presenten un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu.

Una arpa celta, un violí i dues veus singulars transporten als oients a llocs especials, mítics i inesperats, on evadir-se. Formiga & Cigale converteixen l'escenari en un espai ple de glamur, diversió i música jugant amb l'humor, l'emotivitat i els sentiments a l'hora de relatar el seu món particular. Passejant-se per diferents sonoritats que van a cavall del folk i altres músiques tradicionals europees, el grup combina cançons pròpies amb peces clàssiques arranjades per a l’ocasió. El treball està farcit de la seva habitual varietat de ritmes i sons, però enriquit amb una elevada maduresa musical.

Trobadores d’avui en dia, adapten les diferents peces arribant a crear un estil únic. La gran varietat d’instruments que apareixen a escena i els múltiples idiomes de les cançons fan que l’espectacle esdevingui incomparable i sorprengui a tot tipus de públic. Cançons que expliquen desamors, d'altres que recorden guerres, d'altres només música que porten a qui l'escolta cap a un altre món... La combinació idònia per passar una bona estona i desconnectar del món real.

Les entrades es poden adquirir per 9€ (6€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, Ca Cosme o el mateix dia a taquilla, on es pot gaudir de l'entrada a 5€ fins als 25 anys amb la proposta CAjove!

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: