Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Danseu Festival es consolida a la Conca de Barberà

El festival de carrer es concentrarà els dies 11, 12 i 13 d’agost, i comptarà amb la projecció de la videodansa ‘Nigra’, el dia 13, una producció vallenca que ha arribat fins a Colorado

Imatge de l'espectacle 'Hand to hand', de Roser López Espinosa, que es podrà veure al Danseu Festival Imatge de l'espectacle 'Hand to hand', de Roser López Espinosa, que es podrà veure al Danseu Festival TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Agost 2017 11:59

El municipi de Les Piles acollirà la V edició d’El Danseu Festival, entre els dies 6 i 17 d’agost. Es tracta d’un esdeveniment de dansa contemporània que reuneix ballarins d’arreu del món durant 12 dies, formant part d’un workshop amb professors i coreògrafs de les grans companyies internacionals de dansa contemporània. El Danseu Festival s’ha consolidat com un dels actes cultural de referència a la Conca de Barberà i el Camp de Tarragona, un territori on hi ha poc accés a continguts cultural d’aquest tipus. A més, el festival ofereix, paral·lelament, una programació d’espectacles i activitats per a tots els públics i, enguany, el festival de carrer es concentrarà els dies 11, 12 i 13 d’agost.

El divendres, 11 d’agost, l’Opening Danseu donarà el tret de sortida, a les 19:30h, a aquest esdeveniment que concentra una vintena d’espectacles de dansa, circ, música, i diverses activitats per a totes les edats que s’aniran succeint en diverses ubicacions de Les Piles. Durant els tres dies de l’espectacle de carrer, s’habilitarà, a més, una zona de Street Food amb FoodTrucks perquè els assistents puguin menjar allà mateix sense necessitat de desplaçar-se.

La videodansa ‘Nigra’ al Danseu Festival

Cal destacar també que, el diumenge, 13 d’agost, els assistents podran gaudir de la projecció de la videodansa ‘Nigra’, una producció de la productora vallenca DansPXL, especialitzada en dansa i arts escèniques. Aquesta peça va ser rodada el juliol de 2016, dirigida per la vallenca Marta Arjona i protagonitzada per la ballarina, també vallenca, Mei Casabona, a qui acompanya el petit Saüc Bonet. ‘Niga’ narra una història de present, passat i futur a través del moviment i la interacció dels seus intèrprets. Els records, els silencis i altres elements serveixen per donar vida a aquesta producció.

La peça es va preestrenar en versió curta i ballada en directe a la Nit de les Arts de les Festes de la Serra 2016 i, més tard, es va presentar durant la Festa del Vi Novell 2016 a Sarral. El seu camí per festivals internacionals va començar a Argentina, amb la Muestra Internacional de Videodanza Mujer Siembra i ara el seu últim destí serà Colorado, on ha estat seleccionada com Official Selection Dance Cinema al FROSTBITE International Film Festival. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: